با بیش از 10 سال سابقه موفق
چرا این مطب بهترین انتخاب شماست؟
تجربه بیماران از زبان خودشان
شقاق زخمی در ناحیه کانال آنال و پوشش سلولی مقعد است. این زخم یا پارگی که به شکل ترک خوردگی در اطراف دهانه مقعد دیده میشود و اصولا بسیار دردناک میباشد. معمولاً شقاق در ناحیه زیر خط دندانهای مقعد رویت میگردد. ظاهر شقاق در اکثر مواقع شکافی بیضی شکل است، گاها به شکل تَرکی نا منظم هم پدیدار میشود. شقاق خونی زمانی به وجود میآید که بیماری مزمن شدهباشد. بهتر است درمان شقاق در مراحل ابتدائی انجام گردد تا بیمار به درد و خونریزی غیر قابل تحمل دچار نگردد. شقاق مزمن بسیار دردناک است. گاهاً بیماران شقاق را با بواسیر (هموروئید) اشتباه میگیرند. در واقع در دو طرف زخم شقاق اسکین تگ ایجاد میشود که عامل تشخیص افتراقی با هوروئید میگردد.
البته برای تشخیص دقیق، باید متخصص بیماریهای مقعدی بعد از معاینه، تشخیص دهد بیماری شما کدام یک از این دو نوع است. در موارد معدودی افراد همزمان به هر دو بیماری شقاق و هموروئید مبتلا میشوند. که در این صورت درمان هر دو بیماری در یک جلسه نیم ساعته در این مطب، انجام میگردد.
علت شقاق فشار ناشی از عبور مدفوع سفت و یا بیرون روی(اسهال) طولانی مدت است.گاها مصرف نابجای ملینها در بلند مدت باعث بروز این بیماری میشود. البته باید گفت آمار ابتلا به بیماری شقاق در بین آقایان و خانم ها تقریباً یکسان است. از دیگر دلایل به وجود آمدن بیماری شقاق نوع تغذیه و سبک زندگی از عوامل ابتلا به این بیماری میباشد. مصرف روزانه 8 لیوان آب و انجام ورزشهای سبک و اصولی میتواند از ابتلا به این بیماری جلوگیری کند. مدفوع غیر طبیعی(یبوست و یا اسهال) اگر طولانی مدت باشد میتواند علت شقاق باشد. همچنین افرادی که دریچه مقعد تنگی دارند بیشتر به این بیماری دچار میشوند چون خروج مدفوع توام با فشار بیشتر است. علت شقاق میتواند نظافت بیش از حد مقعد در آدمهای وسواسی باشد. خارش مقعد مزمن هم دلیل شقاق است.